ДКС4014 Придатний до вирощування у різних умовах ФАО 310, Швидка вологовіддача, Придатний до вирощування у різних умовах, Посухостійкість

Рекомендації

Зона вирощування: усі зони

 

Відношення до ґрунтів: придатний до вирощування на всіх типах ґрунтів, за винятком важких глинистих

 

Рівень мінерального живлення: високий

 

Рекомендований основний обробіток ґрунту: традиційний, мінімальний

 

Температура ґрунту в період посіву: від 10°С

 

Відношення до монокультури: краще реалізує потенціал за вирощування в сівозміні

 

Відношення до перестою: потребує збирання в оптимальні терміни

 

Гібрид рекомендований для зернового та силосного використання

ФАО
310
Група стиглості
середньостигла
Тип зерна
зубовидний
Стебло, листя і корінь

- висота – 220–235 см
- міцне стебло
- розвинена коренева система
Качан

- висота кріплення – 95–115 см
- кількість рядів у качані – 14–16
- кількість зерен у ряду – 35–42
- кількість зерен у качані – 600–710
Зерно

- маса 1000 зерен – 280–350 г
- зерно зубовидного типу
Початкова енергія росту: 8.0
Холодостійкість: 9.0
Посухостійкість: 9.0
Стійкість до пухирчастої сажки: null
Стійкість до фузаріозу (стебла/качани): 8.0
Стійкість до кореневого та стеблового вилягання: null
Стійкість до стеблового вилягання після пошкодження метеликом: null
Стабільність та пластичність: 9.0


Вологовіддача: швидка
Густота до збирання в умовах достатнього зволоження:
65000-75000
Вміст крохмалю (високий -понад 72%): --
Густота до збирання в посушливих умовах:
50000-55000
Використання на виробництво біоетанолу та біогазу: --
густота до збирання в умовах нестійкого зволоження:
55000-60000
Використання на силос: так
Відгук Господарства
Лісовий Володимир Григорович, власник господарства, ТОВ «Годунівське», Київська обл., Бориспільський р-н

«ДКС 4014 стабільний протягом багатьох років на полях нашого підприємства. Врожайність цього року становила 10 т, вологість — 13% на площі 400 га. Високоврожайний та пластичний гібрид, стійкий до вилягання і хвороб, посухостійкий. Худяков О. є для нас досвідченим та кваліфікованим спеціалістом, який добре вміє донести цінність продукту і розкрити його можливості».